Profil

Profile photo ofami.sundeman-.3539

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Andlighet, Djur, Filosofi
Mitt författarskap
Kosmosdialogerna – en intervju med universum, utgiven 2015

Livet enligt djuren – en helt ny förståelse av vår existens, utgiven 2020.

Beskrivning av Livet enligt djuren:

När djurkommunikatören Ami Sundeman pratat med djur i några år öppnades en helt ny värld. Hon förstod att djuren har universell kunskap som vi människor glömt.
Ami ville veta mer och bad hästen Trolle om ett djupare samtal. Han gav sin tillåtelse men hade ett krav – det han berättade fick på inga vis förminskas. Med den överenskommelsen möttes de i hästhagen en vacker sommardag. Ami ställde komplexa frågor om vår existens och fick häpnadsväckande svar.
Samtalet med Trolle blev början på den här omvälvande berättelsen där hästar, hundar, katter och kor ger sin syn på livet ur ett allomfattande perspektiv. De menar att vi människor har en snäv syn på tillvaron och att det begränsar oss. Att livet egentligen skulle kunna vara både enkelt och storslaget.
Vi får veta att alla djur har ett viktigt uppdrag, att väcka människors känslor och empati. När vi är nyfikna på vårt inre lär vi känna oss själva och kan bättre förstå hur allt hänger samman. Och människan har en avgörande roll för att vi ska kunna skapa en värld i harmoni.
Så – vad är meningen med livet? Vad händer när vi dör? Hur skapades allt? Hur kommunicerar djuren? Dessa och många av de stora frågor vi ställer oss ger djuren svar på. Med stort tålamod guidar de oss till större förståelse av existensen och tydliggör varför förändring måste börja hos oss själva. Djuren vill vara våra vänner och ger oss hopp i en kaotisk värld.
Region
Stockholm