Profil

Profile photo ofanders.fager.6064

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Drama, Fantasy, Film, HBTQ, Historia, Militär och krig, Realism, Romanförfattare, Science fiction, Skräck, Spel, Tecknad serie, Ungdomsboksförfattare
Mitt författarskap
Skrivit snart dussinet böcker, huvudsakligen olika skräckhistorier. Skriver även poplulärhistoria och för spel och film/tv. Är en engagerande föreläsare och skrivlärare, både inom fantastik och mer verklighetsnära ämnen. Har ett par dussin publicerade författare bland mina före detta elever.

Har översatts till bland annat engelska, franska och italienska.

Nominerad till Augustpriset 2020.

Man kan läsa mer om mig här.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Fager
Region
Stockholm
Samlade Svenska Kulter
Kom ut 2011 och har sedan dess nått klassikerstatus. "Den moderna svenska skräckvågen" startade med Samlade Svenska Kulter och dess blandning av diskbänksrealism, sex och tentakler.

Boken har översatts till engelska, franska och italienska.
För Gudinnan
Queer, drömsk och surrealistisk. Med avstamp i en middag i en takvåning i Canary Wharf spelas en kärlekshistoria upp som sträcker sig genom tid och rum och långt in i andra världar.
Evas första vecka som död (ljudbok)
Eva Holgersson, 45 och nyligen skild revisor, vaknar upp efter en swingerfest och inser att hon är död. Att vara vampyr innebär nya utmaningar när det kommer till att få ihop livspusslet.