Profil

Profile photo ofcarina.blid.2978

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Profil
Verksam inom
Barnboksförfattare, Drama, Feelgood, Komedi, Prosa, Romanförfattare
Mitt författarskap
Skriver böcker för barn och vuxna.(Två barnböcker ges ut 2023, januari och mars). Fem romaner är utgivna sedan våren 2021, tre på förlag och två egenutgivna. De genrer som jag skriver inom är drama, feelgood, humor samt satir. Jag har också skrivit annat som material till revyer (där jag även har medverkat) men det är avslutat nu.

Har arbetat med miljö- och kemikaliefrågor på myndigheter och i det privata näringslivet. Varit skyddsombud och fackligt engagerad. Intressen? Läsa böcker förstås och att skriva som jag sedan hösten 2020 kan göra på heltid. Övrigt är att spela tvärflöjt i en amatörorkester på Hönö. Jag tar gärna en runda i skogen (löpning eller vandring) och det är då som idéer kommer till.

Böcker älskar jag som sagt; alltså arrangerade jag med kollegor i september 2021 och november 2022 en bokmässa i Torslanda. Den andra bokmässan var nästan tre gånger så stor med 81 utställare.

På författarsamtal berättar jag om mitt skrivande, vad det är för tema i mina romaner, vad det är som jag vill lyfta och beskriva. Genomgående tema i flera av romanerna är människors utsatthet, relationer men också om det som ger glädje.

På min hemsida, www.carinablid.se, framgår mer om mig och mina utgivna böcker.
Region