Profil

Profile photo ofcaroline.safstrand.7642

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Feelgood, Romanförfattare
Mitt författarskap
Jag har skrivit åtta romaner (förlag Forum) som underhåller, berör och väcker en och annan tanke om livet. Berättelser med både ett stänk av feelgood och sorgkant som ofta kretsar kring familjehemligheter och oväntad vänskap.

Jag är flitigt anlitad av bibliotek och föreningar runt om i landet med mitt inspirationsföredrag "Hemligheter, härligheter och ett budskap mellan raderna". Med ord och bild tar jag med åhörarna på min författarresa men berättar också om romanens kraft att inspirera läsaren till förändring i sitt eget liv! Och kan man som kvinnorna i "Klubben för lyckliga slut" försöker göra - skriva sig själv lyckligare? Vi får väl se! En kväll med mycket pepp och inspiration.

Jag har nominerats till Adlibrisprisets Årets Feelgood, Årets Ljudbok kategori roman på Storytel Awards och finalist i Årets feelgood på Feelgoodfestivalen. Jag bor i Helsingborg och mina böcker utgår från Skåne.


"...en hyllning till människans fantastiska förmåga till förändring."
/BTJ-rec om Vingården för vilda drömmar

Verkförteckning
Sanningen om ostrondykerskan Forum förlag utg 2022
Vingården för vilda drömmar Forum förlag utg 2021
Klubben för lyckliga slut Forum förlag utg 2020
Villa Havsbris Norstedts Förlag 2019
Alltid din dotter Massolit Förlag 2018
Hemligheternas skafferi Massolit Förlag 2017
Tiden läker inga sår Massolit Förlag utg år 2015
Om du bara visste Massolit Förlag utg år 2014
Region
Skåne