Profil

Profile photo ofcatherine.bergman.4387

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare
Mitt författarskap
Jag skriver serien Milkyway 1 för barn 8-12 år. Serien handlar om att den senaste versionen av smarta telefoner utvecklats på mobilfabriken och att den har blivit lite väl smart. Innan utvecklarna har hunnit programmera om telefonen försvinner den. Samtidigt får Frans en ny telefon av sin pappa. En telefon som verkar annorlunda än andra mobiler.
Del 1, Kodnamn MarvinX, handlar om hur de tre barnen Frans, Shirin och Matteo hamnar i ett spännande äventyr då de försöker hemlighålla att det är de som har Milkyway 1.
Del 2, Kodnamn Trex, handlar om hur mystiska människor har listar ut att barnen har Milkyway 1 och gör allt för att komma åt telefonen. När de kidnappar Matteos lilla valp Molly för att kräva telefonen i utbyte, förstår de tre vännerna att det är allvar.

De korta kapitlen med bilder och den ständigt närvarande spänningen bidrar till en lättillgänglig läsupplevelse. Passar särskilt bra för de barn som har svårt att ta steget från bilderböcker till kapitelböcker.
Region
Stockholm