Profil

Profile photo ofcatrin-.skott-.3890

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Andlighet, Biografi, Konst, Litteraturvetenskap, Realism
Mitt författarskap
Vi har alla svaren inom oss
Skulle hon dö nu? Efter ett cancerbesked gungar marken under Catrins fötter. Hon som levt hälsosamt och känt sig så frisk och stark. Hur kunde hon ha cancer? I dödens närhet tvingas hon nu se djupt in i sig själv och möta sina rädslor. Hon ber om hjälp att uthärda, förstå och läka. När mörkret är som tätast får hon oväntat änglabesök.
Det är Ärkeängeln Gabriel som gör entré. Under de nattliga drömmarna väcks hon av ängeln som ber henne att skriva ned allt som sägs. Budskapen från Gabriel ska bli en bok med titeln En lättare väg att gå, slår han fast. En läkningsprocess tar vid för Catrin. Hon skriver och målar. Nu, fem år senare, finns den här, med Gabriels ord, sammanvävda med Catrins intressen och erfarenheter.
En lättare väg att gå vill ge vägledning och tröst så att du som läsare kan få en lättare väg att gå i ditt liv, med råd om enkla vardagsvanor, kanaliserade meditationsbilder och meditationsövningar.
9789188939609
ISBN: 978–91–8893–960–9
Catrin Skött arbetar med healing, medial vägledning, måleri som hon även håller kurser i. Hon har tidigare arbetat som dekorationsmålare, bland annat på Kungliga slottet i Gamla Stan, museer och kyrkor. Hennes pågående hedersuppdrag är att måla en sidentapet som ska klä ett rum på Gripsholms slott. Catrin är född och uppvuxen i Rättvik men bor sedan länge i Stockholm.

– Jag vill ge människor en hjälpande hand i livet,
precis som jag själv fick när jag behövde det som
mest – och jag vill påminna om att vi alla har allt
inom oss. Att se inåt i oss själva, i vårt innersta, är
den kortaste men ändå den längsta resan vi kan
göra i våra liv, den finns där och väntar på oss
och är gratis och tillgänglig för alla, skriver Catrin.

https://www.provlas.se/bladdra/9789188939609/
Denna sida: https://www.provlas.se/en-lattare-vag-att-ga/
Region
Stockholm