Profil

Profile photo ofcecilia.andersson.3192

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Deckarförfattare, Romanförfattare
Mitt författarskap
Med en bakgrund som ekonom och närmare tjugo år på en av största revisionsbyråer bytte jag siffror till bokstäver! En skrivarkurs väcktes en dröm till liv om att faktiskt skriva en bok och när de positiva återkopplingarna på skrivandet i stort blev för många tog jag steget och vågade börja på en hel bok:)

I december 2021 kom min debutroman ut, en spänningsroman som utspelar sig i Västervik. Alla fina recensioner och omfattande försäljning av I vikens mörker fick mig att våga fortsätta skriva. I november 2022 kom så uppföljaren och således del två i Västervikserien - Ur skogens djup.

Jag är en van föreläsare och mitt engagemang samt energi är stort när jag är ute och möter människor över hela landet. Mina föreläsningar handlar ofta om just mod, och om att byta inriktning mitt i livet. Men också om hur små beslut kan få stora konsekvenser, i likhet med min huvudkaraktär Anna. Både positiva och negativa sådana.

Varmt välkommen att ta en kontakt med mig!
Region
Kalmar län