Profil

Profile photo offilip.forsberg.9962

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Romanförfattare, Science fiction, Thriller
Mitt författarskap
Filip Forsberg är författare till REVENGE, en Hugo Xavier-roman. Hugo Xavier-serien innehåller också SHADOW GAMES, THE SPANIARD, VORTEX och THE JADE OMEGA OPERATION.

Han är också författare till TABULA RASA, en Jonathan Jarl-roman. Jonathan Jarl-serien innehåller också GENESIS, TRIDENT, MANU FORTI och JUGGERNAUT.

Filip bor i Malmö.
Region
Tabula Rasa
9789180593878
En gammal, ovärderlig skatt stjäls och den arkeologiska agenten Jonathan Jarl kastas ut i en desperat kapplöpning för att få tillbaka den.

Stulna skatter, en framtida jord, besökande utomjordingar ? och non-stop action!Året är 2048 och Jonathan är på sitt första uppdrag att hitta en stulen, ovärderlig artefakt som har nyckeln till obegränsad makt.

Men vem stal den och varför?

Vid Madagaskars kust skapar en hänsynslös företagsledare Tabula Rasa, ett megakomplex bebott av över en miljon människor. Deras forskare upptäcker något främmande i omloppsbana runt månen och gör allt i sin makt för att hålla upptäckten hemlig.

Men en av forskarna bestämmer sig för att dela upptäckten med världen. Hon tar ett ödesdigert beslut som sätter hennes liv på spel.
Hämnd
9789180593489
De sköt hans bror. Det kommer de ångra..

Ex-militären Hugo Xavier kastas in i strid när hans bror blir skjuten.

När han jagar den skyldige måste han konfrontera en gärningsman med motiv som sträcker sig bortom hans bror till en dödligare konspiration som kan härja världen.

Hugo kastas in i en internationell konspiration där ingenting är som det verkar, och han måste använda alla medel för att överleva.
Den andre mannen
9789180594196
De tog hans fru. Han kommer öppna helvetets portar för att få henne tillbaka.
När John Gatlins gravida fru kidnappas kastas han ut i en obeveklig kapplöpning för att få tillbaka henne. Samtidigt får han ett mystiskt mejl från sin försvunne far om att möta honom i Guatemala.

Djupt inne i Guatemalas djungel står ett hemligt labb i centrum för ett växande drogimperium. Men när drogsmugglarna upptäcker ett extremt sällsynt mineral som är en viktig komponent i produktionen av en banbrytande, ovärderlig neuroenhancement som världen längtar efter, bryter helvetet lös.
När ryktet om upptäckten av det sällsynta materialet når de sju av de största, medicinska företagen i världen, kämpar de för att lägga vantarna på fyndet. Samtidigt reser sig en hemlig, kriminell organisation i skuggorna och skickar ut sina bästa lönnmördare för att säkra fyndet.

När alla kämpar för kontroll över upptäckten kastar de in alla resurser de har. Fångad i denna virvel av våld behöver John varje uns av sin beslutsamhet för att
få tillbaka sin fru.
Kommer han att hitta sin fru innan det är för sent?