Profil

Profile photo ofgoran.brohammer.3687

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Fantasy, Filosofi, Naturvetenskap, Romanförfattare, Science fiction
Mitt författarskap
Jag skriver i nuläget inom många genrer. Samtida äventyrsroman ( Världen vill inte bli räddad), skräck (Rysningar), Fantasy ( Homoyeti).
Nya böcker är på gång, som i vis mån kopplar till dessa ovan nämnda. Jag rör mig i vetenskapens yttre mer outforskade kanter och hamnar då ofta i en del filosofiska betraktelser ibland med viss andlig koppling. Skräck och fantasy är kul att skriva då jag själv gärna läser sådant, men då mer i novellformat.
Region
Västra Götalandsregionen
Världen vill inte bli räddad
9788793779150
Artan, en ung man, bryter sig loss från sitt vardagsliv och reser runt världen, till en början med sin kärlek sedan på egen hand. Han försöker på något vis rädda världen, något som dock stöter på hinder. Livet blir farligt.
Parallellt förs en inre dialog men en sorts fantasiguide gestaltad som en björn.
Boken var först tänkt att komma i en serie av totalt 3 böcker, men blev en fristående roman och efterföljande böcker kommer visserligen koppa till berättelsen i viss mån men ändå vara fristående böcker de med.
Homoyeti
9788793779457
En grottforskare kommer i kontakt med varelser som lever långt nere i underjorden. En relation skapas.
Rysningar
9788793779594
En skräckantologi med 31 mycket korta spökhistorier.
Världens öde
9788793779525
Skrevs som en uppföljande roman till Världen vill inte bli räddad och spinner vidare på de filosofiska tankar som började där. Boken är dock i nuläget 2023 under omarbetning och en mer fristående berättelse kommer ges ut i år eller nästa år.