Profil

Profile photo ofhanna-.ingvarsson.8717

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare, Illustratör
Mitt författarskap
Göteborgsbaserad barnboksförfattare och illustratör som 2021 debuterade med min barnbok ”När farfars finger försvann” som ges ut av Idus förlag. 2023 kom även ”Wilma odlar en lillebror”, (ditt bokförlag)och ”Vem ska mata igelkottarna” (Idus förlag) ut.
Jag har även illustrerat fler än 40 böcker och omslag för flera olika förlag och för alla åldrar. Jag tycker om att rita djur, natur, små filurer och barn. Jag har aldrig växt ifrån leken riktigt, och det bästa med att skriva för barn är att få hoppa in i deras tanke- och känslovärld för en stund och lämna vuxenvärlden.
Jag illustrerar även kompetenshöjande böcker inom offentliga sektorn, exempelvis ledarskapsböcker.

Jag har erfarenhet av att hålla workshops med låg och mellanstadiet i scrapbooking, personligt berättande och skapande av bilderböcker. Jag kommer gärna ut i skolor/förskolor över hela landet och gör författarbesök, läser min bok eller håller workshops.
Vi ses!
Region
Västra Götalandsregionen
Vem ska mata igelkottarna
9789176348345
En bok om längtan efter någon som inte längre finns.

Det är sommar och Otis har en morfar.
När Otis hälsar på får han mata igelkottarna från altanen och leka med bilar och morfar kan låta precis som en riktig ambulanssiren.
På hösten har Otis ingen morfar mer.
En dag slutar morfars hjärta slå och ambulansen hinner inte dit i tid.

Mamma säger att morfar är borta, samtidigt är han överallt. Otis förstår inte. Hur kan morfar vara i jorden och i luften samtidigt, men inte i sitt hus?

Och vem ska mata igelkottarna nu när morfar är borta?