Profil

Profile photo ofhedvig.littorin.7081

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Feelgood, Mat och dryck
Mitt författarskap
Kandidatexamen i Service Management med inriktning Health Management från Lunds Universitet (2017). Har läst till kurser i kostrådgivning och driver eget företag, Eatnlive, sedan 2017. Öppnade Eatnlive Pop up hälsocafé i Lunds Saluhall våren 2017 och har därefter följt upp med hälsocaterings och hälso-workshops för restauranger och caféer.

Hösten 2019 släppte jag min första kokbok, Hedvigs Morgonstund, som innehåller 52 hälsosamma frukostrecept. Alla recept är vegetariska, glutenfria och fria från tillsatt socker. En annan röd tråd i boken är att recepten är enkla att göra - det ska ju vara lätt att starta dagen rätt!

Boken har sålts bland annat via min egen hemsida, Bokus, Adlibris samt återförsöljare så som Hedegrens bokhandel, Bjäre Bokhandel och Mariefreds bokhandel. I dagsläget säljer jag endast boken via mina sociala kanaler på Instagram och Facebook.

Föreläser om hälsosamma frukostar, maträtter och bakverk, hur man enkelt matpreppar och bra råvaror att ha hemma. Balansen är alltid det viktiga för mig - inga restriktioner eller dieter.
Region
Stockholm