Profil

Profile photo ofida.stenman-.9331

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Fackboksförfattare, Konst, Pedagogik, Teater
Mitt författarskap
Jag är cirkusartist och har tillsammans med mina kollegor Christoffer Remberger och Josefin Karlsson skrivit en bok om hur man kan jobba md cirkus i skolan. En bok som heter just så "Cirkus i skolan".

Bokar ni oss till författarsamtal så bjuder vi på samtal kring boken samt låter deltagarna få prova på cirkus tillsammans med oss.
Man kan även boka en fortbildning i cirkus och köpa in vår cirkusföreställning och cirkus workshop.

Vi driver en scen för cirkus i Malmö som heter Karavan. Med grunden i cirkus skapar vi föreställningar för olika målgrupper. Ibland ordlöst och ibland med text. Vi har gjort många föreställningar för barn och familj men också för vuxna och åter andra passar utmärkt för alla åldrar. En del har varit kluriga och experimentella scenkonstverk i form och uttryck medan andra har en folklig varieté eller gatucirkus stil. Utmaningen i att prova nya uttryck och konster eller jobba med publikens grad av delaktighet i verket intresserar mig. Men inte alltid. Att uppträda med en lättillgänglig cirkusshow med eld och applåder på en fruktansvärt ful parkeringsplats utanför ett köpcenter kan också vara fantastiskt! Jag gillar bredden och att fritt få vandra mellan “fint” och “fult”.
Region
Skåne