Profil

Profile photo ofjessica.hellstrom.4677

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare
Mitt författarskap
Mitt författarskap bottnar i att jag vill nå små barn med fina verktyg för mental hälsa genom livet. Ge dem möjlighet att genom bilderböckernas fantastiska och fantasifulla värld att få lära sig att stärka sig själva.

Jag hade inte planerat att bli författare, men jag har länge vetat att jag vill göra något för barns psykiska hälsa. Detta på grund av egna erfarenheter med barn som mått mycket dåligt. De erfarenheter och kunskaper jag lärt på den resan vill jag sprida vidare för att på mitt sätt bidra till att förebygga psykisk ohälsa.

Jag kommer gärna på besök till barngrupper mellan 3-6år, berättar om min barnboksfigur axolotlen Axis och läser givetvis. Det är väldigt fint att få möta läsarna och se och höra barnen interagera med Axis.
Region
Kalmar län
Vill du hjälpa Axis våga?
978-91-988574-1-2
Vill du hjälpa Axis våga? - är en interaktiv bok där barnet får hjälpa Axis att hantera sin rädsla och samtidigt själv lära sig ett enkelt självhjälpsverktyg att använda när hen upplever skrämmande händelser eller överväldigande känslor.

Baksidestext:
Axolotlen Axis lever ensam i en sjö i Mexico City. Axis vågar inte lämna hemmet för att jaga mat. Med din hjälp kan Axis bli lugn, mätta magen och sova gott.