Profil

Profile photo ofkalle.dixelius.2730

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare, Fackboksförfattare, Historia, Prosa
Mitt författarskap
Jag är författare och skribent. Våren 2024 utkommer min första barnbok: "Jag vill ha en hund! Handbok för barn som älskar hundar". Det är en bok om hur man får sina föräldrar att skaffa hund.

Jag leder workshopen "Så får du dina föräldrar att skaffa hund" för barn mellan 6 och 10 år (ungefär – jag kan anpassa mig så det funkar för både äldre och yngre).

I workshopen pratar jag om varför hundar luktar varandra i rumpan, varför de är så underbara och framför allt – hur man får mammor och pappor att förstå att de ska skaffa en hund.

Lite konkreta PR-råd för barn, inklusive mötesteknik, research och HEMLIGA TIPS, helt enkelt.
Region
Region
Toffs bok
Toffs bok är en dystopi om ett Stockholm vi förhoppningsvis aldrig kommer att uppleva. Där läsande är förbjudet och där människor gräver i resterna efter det som en gång var.
Dagen när James McDougal försvann
En dag försvinner James McDougal. han koncentrerar sig sig på sin egen värdelöshet och försvinner. Tillsammans med andra stockholmare som också fått superkrafter ska han stoppa en annalkande katastrof.
Jag vill ha en hund! Handbok för barn som älskar hundar
Detta är en bok för alla barn som älskar hundar - men som kanske inte har fåt någon hund. Fakta om hundar blandas med konkreta tips på hur man får sina föräldrar att skaffa hund.