Profil

Profile photo ofkarin-.semberg-.2616

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Djur, Fackboksförfattare, Idrott och sport, Pedagogik, Psykologi
Mitt författarskap
Min passion är hästar och jag har ridit och ägt hästar i mer än femtio år. För mig är det en härlig livsstil att bo på en hästgård med allt vad det innebär att sköta såväl djur som stall och hagar.
Ett annat starkt intresse är att läsa böcker och det gjorde valet lätt att utbilda mig till bibliotekarie. Drömmen att själv få skriva en bok har funnits sedan jag var barn och det här är min bok om kärleken till hästarna.

Boken riktar sig till oss vanliga hobbyryttare. Målgruppen är både hästtjejer och förstås killar i alla åldrar, som ska köpa en häst eller till nyblivna hästägare. Föräldrar till barn och unga vars högsta önskan är att få en häst ges här tillfälle att öka sin kunskap på ett lättillgängligt sätt.

Jag fokuserar på hantering av hästar och god hästhållning. Under föreläsningen kan du ställa frågor om alla problem du kan ställs inför. Min kunskap baseras på dels egen erfarenhet, dels många hyllmeter litteratur. Jag har genomfört hundratals föreläsningar inom mitt andra expertområde som är ledarskap. Det innebär att jag har god scenvana och förmåga att pedagogiskt förklara och förenkla.

Boka gärna en föreläsning, digitalt eller på plats. Lämpliga samarbetspartners för att arrangera en föreläsning kan vara lokala ryttarföreningar, ridklubbar och SISU.

Jag följer Författarförbundets rekommendationer gällande gage. Eventuell resa och logi tillkommer. Signering och försäljning av böcker kan jag göra på plats eller mot fraktkostnad skicka.


https://sembergledarskap.se/
Region
Jönköpings län
För evigt hästtjej
978-91-88489-22-7
En lättläst och personlig sammanfattning av de bästa tipsen för nyblivna hästägare, sådana som ridit några år och för dem som vill veta hur det är att äga en häst. Här får du tips på allt från dess att du börjar tänka på att skaffa häst till det är dags att ta avsked.
Den här boken hade jag själv behövt som nybliven hästägare.