Profil

Profile photo ofkrillan.ahlsen.7445

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Deckarförfattare, Psykologi
Mitt författarskap
Jag bor i Gustavsberg och tillbringar sedan 47 år tillbaka semestrarna på Österlen. Jag är författare och journalist, och arbetade i många år som redaktionschef på Icakuriren. Genom åren har jag arbetat på månadstidning, kulturtidskrift, Sveriges Radio och som kommunikatör. Nu skriver jag på deltid.

"Faller jag faller du" är min debutbok som kom ut 2022. Det är en psykologisk spänningsroman som utspelar sig på Österlen, och den första i en serie om tre om journalisten Iris Lund.
Uppföljaren "Allt du inte säger" kommer ut i maj 2023.


Om jag kommer på ett författarbesök pratar jag gärna om något av följande teman:
• Böckerna givetvis
• Psykisk ohälsa, som är ett sidotema i böckerna
• Nystart, och att ta tag i drömmen om att skriva


Författarsamtal tillsammans med författarkollegor:

Mord i idyllen
Med Magnus Abrahamsson, som 2022 kom ut med boken "Underström" som utspelar sig på Norröra, den ö i Stockholms skärgård där Saltkråkan spelades in. Magnus kommer också med en uppföljare i vår.


Mod och mord – en föreläsning om att skriva spänning
Med Hanna Nolin, som i september kom ut med spänningsromanen "Ät ur min hand". Vi pratar om skrivprocessen, kreativitet och hur man får karaktärerna att sköta jobbet. Hur hittar man flow en måndagsmorgon? Måste man veta hur allting ska sluta? Och hur undviker man de värsta misstagen?
En föreläsning om två helt olika vägar till romandebut.
Region
Stockholm