Profil

Profile photo ofkristina.kolthoff.7627

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Poesi, Prosa
Mitt författarskap
Jag skriver en stillsam poetisk prosa och poesi med naturen som kuliss. Texterna handlar om livets vackra och livets svåra. Sorg och saknad, längtan och hopp. Den stora kärleken och de små ögonblicken. Jag önskar att texterna ska beröra och bli läsarens, inte längre mina. De utspelas i den lilla staden och de små samhällena. De håller varsamt i ångestens demoner. De handlar om barnen, moderskapet och äktenskapet. Ord till tröst,hopp och glädje.

Jag skriver om utmattning, ångest och psykisk ohälsa. Utan pekpinnar försöker jag berätta om vägen till ett friskare liv.
Region
Västra Götalandsregionen
Lektioner för duktiga flickor
9 789174 638417
Maria är lärare, mamma, fru, syster, dotter och vän. Hennes jobb är svårt och utmanande, men hon älskar det. Det tar mer och mer av hennes energi. När hon kommer hem på kvällarna orkar hon inte längre vara mamma och fru. Hon väljer bort vänner och familj och till slut orkar hon inte ens vara lärare. Det är en bok för den som vill förstå utmattning och den svåra konsten att börja lyssna på hur man ska läka. Det är en berättelse om inkänning och igenkänning. Det är en bok om att tro och hoppas, även om man först måste nå sin botten. En sann saga om hur människor kan bära varandra på båda sidor av livet.
Vila i sprickorna
9 789180 574938
Det här är en diktsamling till tröst och förståelse. Dikterna färdas genom årstiderna och omfamnar livet och döden, glädjen och sorgen. DE berättar om moderskapet och den förunderliga kroppen. De håller i ångesten, rädslan och ilskan. De vilar i kärleken, hoppet och tron. Boken är ett försök att få syn på det osynliga. Dikterna är korta betrakltelser med naturen som kuliss och en blinkning till klassisk litteratur.