Profil

Profile photo ofmalin.wedsberg.5944

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare
Mitt författarskap
Jag har, tillsammans med Catherine Bergman, skrivit två böcker om den smarta telefonen Milkyway 1 som handlar om vad som händer när 11-åriga Frans får en ny, supercool telefon i födelsedagspresent av sin pappa. Ganska snart förstår Frans att telefonen är speciell. Den är inte bara smart och cool, den är faktiskt FÖR smart och kan bli farlig om den hamnar i fel händer. Men det är också berättelsen om hur bästisarna Frans och Shirin blir kompisar med Matteo, den där mystiska killen som nästan aldrig är i skolan - ”hemmasittaren”.

Mixen med modern teknik, AI, en spännande intrig och beskrivningen av hur vänskapen mellan den lite udda Matteo, Frans och Shirin växer fängslar och har fått både tjejer och killar att gilla böckerna.

De korta kapitlen med bilder och den ständigt närvarande spänningen bidrar till en lättillgänglig läsupplevelse. Passar särskilt bra för de barn som har svårt att ta steget från bilderböcker till kapitelböcker.
Region
Stockholm