Profil

Profile photo ofrolf.jenner.6136

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Deckarförfattare, Film, Musik, Teater
Mitt författarskap
Med över 40 års erfarenhet som professionell skådespelare och artist finner jag det utomordentligt roligt att förmedla min erfarenhet i kriminalromanens form och jag har också till min glädje fått mycket positiv respons på mitt författarskap.

Att berätta om mitt skrivande inför publik känns dessutom mycket inspirerande (brukar f.ö. avsluta framträdandet med sång till gitarr om arrangören önskar detta).

Besök gärna min hemsida www.rolfjenner.se
Region
Stockholm
Med Döden På Turné
978-91-89261-24-2
I denna spännande kriminalroman får vi följa rockmusiker och skådespelare i deras yrkesutövning.

Tempot är snabbt och säkert som en turnébuss på väg mot nästa gig. Skådespelare, demonregissörer, rockmusiker, kriminalpoliser och inte minst rödhåriga kvinnor har huvudroller i denna kriminalroman.

Jag är själv en mycket efterfrågad skådespelare och artist varför föredragen blir både roliga och intressanta i och med min vana att fånga en publik.
SCENSKRÄCK
978-91-89854-13-0
Scenskräck är en nyutkommen och fristående uppföljare till Med döden på turné.

Denna gång skall kriminalkommissarie Helena Sandin tillsammans med de rutinerade kriminalassistenterna på Riksmord lösa ett komplicerat mord i teatermiljö.

Ett av morden inträffar mitt under en föreställning och Helena Sandin får leda sitt team in bakom ridån på en välkänd teater i centrala Stockholm.

Scenskräck har pusseldeckarens ingredienser och upplösningen låter vänta på sig till sista kapitlet.

Jag är själv en mycket efterfrågad skådespelare och artist varför föredragen blir både roliga och intressanta i och med min vana att fånga en publik.