Profil

Profile photo ofsandra.hvarfner.2299

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Feelgood, Romanförfattare
Mitt författarskap
Sandra Hvarfner trivs som bäst när fingrarna smattrar över tangenterna. Hon har skrivit noveller samt jobbrelaterade texter såsom artiklar, copy- och webbtexter större delen av livet, samt även föreläst om klarspråk.

Den 28 november 2023 släpptes hennes delvis verklighetsbaserade debutroman ”Det är inte längre vi” som tryckt verk och e-bok, och den 8 maj 2024 kommer den som ljudbok.

Recensenter skriver att boken är en välskriven berättelse om kärlek och svek; en historia med hög igenkänning som rör vid hjärtan och sinnen samtidigt som den väcker framtidshopp.
Region
Stockholm
Det är inte längre vi
9789189841284
"Det är inte längre vi" är en bok om hjärtesorg och vänskap. Det är en bok för dig eller någon du känner som går igenom otrohet och/eller separation. Jag skriver om hur känslorna exploderar när kärleken går sönder – när du tvingas leva utan personen som du aldrig trodde att du skulle behöva leva utan – och hur befriande det är att våga älska på nytt. Det är en bok om att inte ge upp sina drömmar, och att finna styrkan som krävs för att bygga upp sin självkänsla så att du kan gå vidare stärkt av dina motgångar.

Bokens baksidestext:
Jacobs blå ögon blixtrar till och Elvira är fast på ett sätt som aldrig förr. I en minimal studentlägenhet med mintgröna väggar blir han det största som hänt henne, hennes själsfrände - hennes allt - men också den som utsätter henne för det grymmaste hon har varit med om.

Och snart är det alla hjärtans dag. Förlovnings- och vigselringar på varje ringfinger, hånglande par, barnvagnar och röda rosor överallt.

Hon kväver en spyattack och skyndar ner i underjorden, flyr verkligheten för att skydda sig själv tills någon tar henne med storm så att hon vågar satsa på kärleken igen.