Profil

Profile photo ofulf.bergstrom.6691

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Arkitektur, Deckarförfattare, Fackboksförfattare, Militär och krig, Musik, Novellförfattare, Romanförfattare, Samhällsvetenskap, Thriller, Översättare
Mitt författarskap
Jag har hittills publicerat thrillern "Hatarna" (2018).

Därtill har jag skrivit ett stort antal samhällsartiklar i olika publikationer, och filar på ett antal andra skrifter i olika genre. Min bakgrund är dels som operasångare, samt EU-expert, som har arbetat för regeringen samt för EU, där jag arbetar med ord och kommunikation, kunskaper och erfarenheter, vilka jag har vävt in i min debutbok.

Älskar förstås böcker, skrivande och är en van, engagerande talare, som kan tala om skrivprocessen och andra teman.
Region
Hatarna, thriller, 2018
9789178290307
"Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär hatarna i Svenska Republikanska Armén -SRA-under kapten Pascal Odenbergs ledning. För att hämnas sina stridsbröder kontrakterar Afghanistanveteranerna i SRA den tyske prickskytten Skuggan för att utföra terrorattentatet mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela kungafamiljen samtidigt. Men Nina Sandstedt vid Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna och tar upp kapplöpningen för att få tag i förövarna.

Hatarna är en thriller och debutroman av Ulf Bergström som tar upp aktuell samhällsdebatt, om alla hatare i samhället, som är beredda att ta till våld för en verklig eller upplevd orättvisa.
Hatarna