Profil

Profile photo ofweronica.olofsson.2624

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Biografi, Drama, Feelgood
Mitt författarskap
Ingen Jävla Quickfix- en bok om överviktsoperationer är tillsammans med mina romaner barndomsdrömmar som gått i uppfyllelse.

Quickfix-boken handlar om min resa från sjukligt fet till normalviktig via metoden gastric bypass. Det är biografi blandat med fakta kring operationen och vilken hjälp man får och inte får via vården.

Romanerna är tänkta att beröra, skratta, gråta, bli varm, bli kall. Jag tycker om att skriva om det äkta, det nära. Känslor i hela färgskalan. Vanliga människor men ovanlig öden.
Gärna lokalt placerade, Tibro, Göteborg, Västgötaslätten och Vårgårda är några exempel på platser där mina romaner utspelar sig.
Region
Västra Götalandsregionen
Ingen jävla Quick fix- en bok om överviktsoperationer
9789163953538
2015 fattade jag beslutet att genomgå en gastric bypass. Jag fick igenom en operation via landstinget men vad får man egentligen för hjälp?
Blir man garanterat smal av operationen?
Om man blir smal, blir man lycklig då?
Om inte, så varför?

Boken berättar dels min resa. Varför blev jag fet från början? Hur gick det med min operation? Men boken visar också vägen genom vården och på slutet finns även en liten näringslära-skola.
På den trettonde ska det ske
9789180275699
Att dejta på nätet i mitten av 00-talet, hur gick det till.
Före Tinder och Swipandet men efter tidningarnas kontaktannonser.
Hon är 30+ och nyskild i en liten ort på Västgötaslätten när hon ivrigt påhejad av sina vänner registrerar sig på Spraydate och bestämmer sig för att dejta "alla som vill".
Under 12 månader träffar huvudpersonen den ena udda karaktären efter den andra.
Parallelt med det sker en personlig resa med hennes närmaste vän, den som varit som ivrigast med att stötta henne i dejtandet
Måste hennes drömman älska sushi eller skulle det funka med en kille som föredrar köttbullar?

Boken är delvis baserade på egna erfarenheter, dejterna som nämns i boken- de har skett, dessa män lever och finns någonstans i Västsverige. Storyn runt är däremot fiction.

Se den som ett varnande exempel på vad man kan hitta där ute. Men se den också som att om man inte vågar satsa så kan man aldrig vinna.