Profil

Profile photo ofelisabeth.klippel-berglof.6353

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Feelgood
Mitt författarskap

Vad jag erbjuder dig som bokar mig.

Flexibilitet är mitt måtto och självklart anpassar jag besöken till de önskemål som finns hos målgruppen. Självklart kommer min bok att vara i fokus och vill man bjuder på högläsning ur boken om det önskas.

Saker jag gärna berättar om är:
* Att det går att debutera som författare när man fyllt 60.
* Min skrivprocess och hur man helt utan vana och tidigare erfarenheter kan
   lyckas med att skriva en bok.
* Hur gör jag för att kombinera mitt skrivande med ett yrkesliv?
* Hur man gör för att bygga karaktärer och miljöer och hittar skrivglädjen och att det aldrig är för sent!

Dessutom berättar jag gärna om böcker och människor som inspirerat mig och som utvecklat mig som både författare och människa under min skrivarresa.
Jag vill inspirera människor med skrivardrömmar och jag vill gärna bidra till att just du som lyssnar ska våga ta steget och börja skriva.

Jag brukar få höra att bjussar mycket på mig själv och har lätt att entusiasmera de som lyssnar.
Ser fram emot att få komma till just dig och ditt evenemang.Om mig
Jag bor i Närke, närmare bestämt i Glanshammar, knappt två mil utanför Örebro tillsammans med min man och vår schäfertjej.
Mina besök gör jag över hela landet och jag besöker gärna allt från små mysiga grupper till större event. Inget är för litet och inget är för stort.

Region
Örebro län
Tjuvapack och systraskap
9789180005128
Min debutroman

Tjuvapack och Systraskap är en dråplig och fartfylld komedi med feelgood-känsla, cosycrime, helt klart en feelgood med en humoristisk inriktning.
Det är en genre som jag själv älskar att läsa, då den ger mig en stunds tid in i en galen, rolig och mysig värld. En värld som bjuder på skratt, mysiga miljöer och härliga karaktärer och där man inte behöver möta våld och ond bråd död.

Boken handlar om Bengt är en pensionerad polis som drar in svågern Rolf i en katt och råtta-lek. Han har nämligen gett sig sjutton på att de ska sätta dit två jämnåriga bankrånare som flytt på en Harley Davidson. Men eftersom demensen slagit till hos såväl förövare som privatspanare uppstår en rad dråpliga situationer och lagen om alltings jävlighet korsar deras väg mer än en gång.
Samtidigt vill Kyrkans kvinnoklubb Systraskapet, där Bengt och Rolfs fruar har en betydande roll, ha något att säga till om när det gäller deras makars polisarbete. För att lösa de minst sagt oväntade problem som uppstår tar de hjälp av sina vänner: spåkvinnan Sibylla Månskära, kyrkoherden Johan Johansson och Elin Maccaroni – nybliven änka efter den italienska maffiabossen Riccardo.