Profil

Profile photo ofewa.ivarsson.2064

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare
Mitt författarskap
Hallandsbaserad barnboksförfattare. Skriver varma spännande sagor som går att anamma på barnets vardag på flera sätt. Budskap i mitt skrivande handlar om att vara snälla mot varandra, våra unika olikheter och om fördomar där mottagaren är både barn och vuxna.

Min debutbok "Sagan om trollet och gumman som inte kunde somna" publicerades 2021 av Visto Förlag.

Jag sätter människan i fokus, utveckling och välmående. Arbetar som marknadsförare och coach. Är cert. samtalsterapeut och diplomerad professionell ICF coach samt kursledare. Jag är även volontär och medmänniska i SOS chatt/brevlåda.
Region
Halland
Sagan om trollet och gumman som inte kunde somna
9789178855193
Långt inne i en stor skog bor en gammal trött gumma i sin stuga. Nästan ingen vågar sig in i skogen, för där kan bo både häxor och troll, om de nu finns, vad tror du?

Gummans största önskan är att kunna somna. Hon har varit vaken ända sedan i vintras, och nu har sommaren kommit. Kan du tänka dig, gumman är så trött att hon till och med önskar att hon vore en häxa, för då skulle hon kunna trolla sig till sömns.

Men så en dag går ett troll vilse i den stora skogen och knackar på gummans dörr ...

”En bok om olikheter, fördomar, rädsla, godhet, vänskap och en gnutta magi.”