Profil

Profile photo ofkarin.karlberg.2066

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Barnboksförfattare
Mitt författarskap
Mitt namn är Karin Karlberg och jag är författare till barnboken Bella Björns Sandslott som släpps den 7 december!

Att skriva har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. Jag började skriva små noveller och manus när jag var ca 10 år gammal. Vissa manus blev till teatrar som vi visade upp för familj och vänner på altanen.

I övre tonåren började jag skriva på en ungdomsbok som jag inte är färdig med ännu men som var varit en dröm att få ge ut enda sen dess. Efter gymnasiet har jag gått flertalet kurser inom just skrivande, bland annat gick jag ett år på högskolan i Falun där jag fick lära mig att skriva filmmanus.

Sen gick det 10 år med fokus på jobb och barnafödande så skrivandet låg lite hyllan. Sen fick jag idén om att skriva barnboken Bella Björns sandslott som kommer att ges ut under hösten. Boken är en början av en serie i 4 delar som jag i skrivande stund jobbar med för fullt.

Kontakta gärna mig om ni har frågor eller vill boka mig för signering eller liknande.

Med vänlig hälsning Karin Karlberg.
Region
Kalmar län
Bella Björns sandslott
9789189854024
I boken Bella Björns sandslott får vi bekanta oss med karaktärer som Bella Björn, Kurre Kanin, Lammis Lamm och Ronja Räv. Bella Björn bygger ett sandslott och någonting går fel under bygget och vännerna är snabbt framme för att hjälpa till.

En bok för det mindre barnen som berättar om hur viktigt det är att hjälpas åt när någon behöver hjälp.