Profil

Profile photo ofkarin.modeen.6766

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Profil
Verksam inom
Novellförfattare, Prosa, Romanförfattare
Mitt författarskap
Under sommaren 2022 gavs min debutroman "Luftvärdighet" ut, en nystartsberättelse om piloten Vera Stark som innehåller både spänning och känslor.

Jag har tidigare arbetat inom flyget i många år och lät därför min första bok utspela sig i den branschen. Författarskapet är nu en del av min brokiga cv, som i sig har rönt en del uppmärksamhet - både i lokalpress och i Allas där jag själv fick berätta om detta. (https://www.allas.se/samhalle/karins-brokiga-cv-liknar-ingen-annans-jag-har-ett-maniskt-behov-av-forandring/8648136)

2019 skrev jag en novell som blev utgiven i antologin "Hälsingesagor om älvor, kanoter och magiska ting". Jag tycker om novellformatet, men trivs ännu bättre i romanvärlden.

Just nu ligger ett nyskrivet manus hos förlag och jag väntar på återkoppling. Samtidigt skriver jag på ett tredje.
Tiden från avtalsskrivandet med förlaget fram till nu har varit enormt lärorikt och jag försöker ständigt lära mer, om utgivning, branschen i sig, marknadsföring, skrivande, läsande, författarskap och allt som hör därtill.
Region
Uppsala