Profil

Profile photo ofpia.lerigon.1249

För att kunna skicka en förfrågan måste du vara inloggad som arrangör. Har du inget konto kan du registrera ett kostnadsfritt konto här.

Verksam inom
Fackboksförfattare, Feelgood, Komedi, Novellförfattare, Romanförfattare
Mitt författarskap
Skriv en bestseller - Pia Lerigon driver en kursportal inriktad på konsten att skriva självbiografier och skönlitterära ungdomsböcker och vuxenromaner som är lättillgängliga och läsvärda för den stora massan läsare. Hon lär med andra ord hur man skriver bästsäljande böcker och blir en bästsäljande författare.

Pia har en energi som når ut genom rutan och är omtyckt av sina elever som en pedagogisk skrivcoach som får dem att tro på sig själva.

Pia Lerigon skriver både facklitterära och skönlitterära böcker. Hon har provat på så väl att illustrera, poesi, bilderböcker för barn, ungdomsböcker och vuxenlitteratur men har ännu inte tagit steget att ge ut något inom barn- och ungdomsgenren.

Dubbelspel - första delen i Pia Lerigon historiska romantrilogi kom 3:a i Harper Collins författartävling.

Falskspel - andra delen i Pia Lerigons historiska romantrilogi kom 2:a i Harper Collins författartävling.

Konsten att flirta som en gudinna - en romantisk komedi, feelgood, romance, chic-lit om en kvinna som inte kan flirta. Boken är lättläst, leder till många skratt och finns både i storpocket, e-bok och ljudbok.

Vägen framåt till ett friskare liv efter covid 19 - en fackbok i självhjälpsgenren. Fokus ligger på att använda kata-metoden för att nå sina mål, i detta fall efter en längre tids sjukdom Det är en peppingbok tänkt att visa hur andra gjort för att bli friska från post-covid. Boken finns utgiven som storpocket.

På denna grund - novellantologi som alla handlar om samma hus genom tiden. Pia Lerigon har två noveller med i boken. Boken finns utgiven som hårdband.

Fängsla dina läsare - en skrivhandbok där Pia Lerigon är med som gästföreläsare. Boken finns utgiven som hårdband.

Överraska dina läsare - en skrivhandbok där Pia Lerigon är med som gästföreläsare. Boken finns utgiven som pocket.

Godis & Glass - en faktabok där Pia Lerigon är med och berättar sin godishistoria. Boken finns utgiven som hårdband.
Region
Stockholm